Εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας

Ξενοδοχεια

πατητή τσιμεντοκονία για ξενοδοχείαΣτον κλάδο των ξενοδοχείων εδώ και πολλά χρόνια έχει εφαρμοστεί η Πατητή Τσιμεντοκονία στη διακόσμηση και στην αρχιτεκτονική κτιριακή αναβάθμιση.
Η αντοχή στο χρόνο, το εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και η μοναδικότητα των εφαρμογών αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Πατητής Τσιμεντοκονίας και κάνουν την μεγάλη διαφορά στους χώρους των ξενοδοχείων που χρησιμοποιούν την πατητή τσιμεντοκονία για κατασκευές ή ανακαινίσεις.
Η Πατητή Τσιμεντοκονία προσφέρει λύση και στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης κεντρίζοντας το ενδιαφέρον που θα κερδίσει τον επισκέπτη αλλά ταυτόχρονα παρέχει ένα υλικό με δεδομένη την αντοχή του στη χρήση και στο χρόνο.
Η εφαρμογή της σε χώρους υποδοχής, στο καθιστικό αλλά και ειδικότερα σε δωμάτια και μπάνια κερδίζει την αποδοχή και το θαυμασμό των επισκεπτών.


Χωροι εστιασης

πατητή τσιμεντοκονία σε χώρους εστίασηςΧώροι ψυχαγωγίας και εστίασης, όπως καφέ, εστιατόρια, bar και club, χώροι εκδηλώσεων και γενικότερα χώροι διασκέδασης αναζητούν μοναδικό design, για να κερδίσουν την προσοχή των πελατών τους και θα αυξήσουν αποτελεσματικά την αναγνωρισιμότητά τους.

Χρησιμοποιήστε τα μοναδικά προϊόντα των εφαρμογών της πατητής τσιμεντοκονίας για τους τοίχους, το πάτωμα, τα αντικείμενα και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που τον συνθέτουν για να δημιουργήσετε ένα φιλικό χώρο μοναδικής αισθητικής με αρχιτεκτονική είτε παραδοσιακή είτε μοναδικά διαφορετική.


Λοιποι επαγγελματικοι χωροι

πατητή τσιμεντοκονία σε καταστήματαΚαταστήματα κάθε είδους και κατηγορίας, αλλά και επαγγελματικοί χώροι (γραφεία, ιατρεία, αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων, χώροι αναμονής, προθάλαμοι) μπορούν να διακοσμηθούν με τη χρήση του ιδιαίτερου υλικού της Πατητής Τσιμεντοκονίας. Η Πατητή Τσιμεντοκονία δίνει την αίσθηση του παραδοσιακού αλλά και του μοντέρνου στα χέρια ενός έμπειρου τεχνίτη, μηχανικού, διακοσμητή, αρχιτέκτονα.

 

 


Κατοικιες

πατητή τσιμεντοκονία σε σπίτιαΗ Πατητή Τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε παλαιό δάπεδο, όπως δάπεδο από πλαστικό, laminate, πλακάκι ή μάρμαρο.

Η Πατητή Τσιμεντοκονία αναδεικνύει την αρχιτεκτονική μοναδικότητα του κτιρίου, με τεχνοτροπίες στην εξωτερική του όψη και τους χώρους γύρω από την οικία. Διακοσμητικά, εξωτερική τοιχοποιία, βεράντες, αυλές, πισίνες, αντικείμενα (καρέκλες, τραπέζια, πάγκοι, κ.ά.) διαμορφώνονται μοναδικά με την Πατητή σε κύριες ή εξοχικές κατοικίες.

Με τη Πατητή Τσιμεντοκονία έχουμε την δυνατότητα να προτείνουμε νέες χρηστικές και διακοσμητικές εφαρμογές, μακριά από τα συνηθισμένα.

Η μοναδική αρχιτεκτονική διακόσμηση της Πατητής στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο αλλά και το παιδικό δωμάτιο και τους χώρους υποδοχής, τους διαδρόμους, την κουζίνα και το μπάνιο προσφέρει μέσα από τις τεχνοτροπίες και τους χρωματικούς συνδυασμούς της Πατητής χαλάρωση και θαλπωρή. Η εφαρμογή της Πατητής Τσιμεντοκονίας δημιουργεί τεχνοτροπίες και επιφάνειες που απογειώνουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα του ιδιοκτήτη και κερδίζουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών του.


Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο