• Αρχική
  • Προστασία & διακόσμηση
  • Durostick
  • Vista

DUROSTICK VISTA

Βερνίκι για πατητή τσιμεντοκονία και φυσικές πέτρες


DUROSTICK VISTAΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ακρυλικό διάφανο βερνίκι εμποτισμού, ματ απόχρωσης, με ισχυρά φίλτρα UV, εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου. 
Δημιουργεί ένα ισχυρό, υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό φιλμ προστασίας, χωρίς να γυαλίζει. Επιτρέπει την ανάδειξη των επιφανειών τονίζοντας ,χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική τους απόχρωση.  
Το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που δημιουργεί η εφαρμογή του Durostick VISTA το κάνει την καταλληλότερη επιλογή για επάλειψη της επιφάνειας των πατητών τσιμεντοκονιών DUROSTICK DS-250 και Durostick Vista καθώς και κάθε φυσικής πέτρας δαπέδου ή όψεως κτηρίου.
Σε επενδύσεις από φυσικές πέτρες, σε δάπεδα και όψεις κτηρίων η επάλειψη τους με δύο επιστρώσεις του βερνικιούDurostick VISTA έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία επιφανειών που δεν γυαλίζουν, δίνουν την αίσθηση του βρεγμένου και αναδεικνύουν με άψογο και καλαίσθητο τρόπο τα νερά της πέτρας που έχει χρησιμοποιηθεί στην κάθε επενδεδυμένη επιφάνεια.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το βερνίκι Durostick Vista εφαρμόζεται όπου η αισθητική απαίτηση αφορά στη δημιουργία ματ επιφάνειας. Επιπλέον, όπου απαιτείται ιδιαίτερη αντοχή σε τριβή και προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και χιόνι) αλλά και συχνός καθαρισμός εσωτερικών χώρων.

ΧΡΗΣΗ

1. Προετοιμασία επιφάνειας
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, απόλυτα στεγνές και να έχουν αποκτήσει πλήρεις μηχανικές αντοχές.  Για τις φυσικές πλάκες πρέπει να έχουν περάσει 3-4 εβδομάδες από την αρμολόγησή τους και να έχουν καθαριστεί επιμελώς με το καθαριστικό φυσικών πετρών D-7 της DUROSTICK προκειμένου να απαλλαγούν από οικοδομικά κατάλοιπα που πιθανόν έχουν παραμείνει σε αυτές από την αρμολόγηση.

2. Εφαρμογή
Το DUROSTICK VISTA είναι έτοιμο προς χρήση προϊόν. Αναδεύουμε καλά πριν από τη χρήση και η εφαρμογή του σε καθαρές και στεγνές επιφάνειες γίνεται με ρολό βερνικιού ή με πινέλο σε δύο επιστρώσεις με διαφορά 3-4 ωρών μεταξύ της εφαρμογής της κάθε στρώσης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Τα εργαλεία καθαρίζονται με THINNER 101 της DUROSTICK ή white spirit, μετά τη χρήση.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
1 lt/5-8 m², ανάλογα την απορροφητικότητα της επιφάνειας

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Διατηρείται σε κλειστά δοχεία, μακριά από κάθε πηγή θερμότητας, για τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
Το προϊόν χαρακτηρίζεται ως πολύ εύφλεκτο και επιβλαβές. Συνιστάται να διατηρείται μακριά από παιδιά και να εφαρμόζεται σε καλά αεριζόμενους χώρους. Πριν από τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στην ετικέτα του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 

• Εάν υπάρχει υποψία ανερχόμενης υγρασίας και στις δύο εφαρμογές, συνιστάται να προηγείται επάλειψη με το σιλοξανικό αδιαβροχοποιητικό RENOLIT της DUROSTICK σε μία στρώση, αποτρέποντας κατά τον τρόπο αυτό την επαφή της υγρασίας με το βερνίκι.
• Οι επιφάνειες που έχουν διακοσμηθεί με το βερνίκι DUROSTICK VISTA δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με νερό για τουλάχιστον 24 ώρες μετά την εφαρμογή του.
• Το προϊόν, αφού στεγνώσει, είναι ακίνδυνο για την υγεία.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο