Τεχνοτροπίες πατητής τσιμεντοκονίας

BELLA

τεχνοτροπίες πατητής τσιμεντοκονίαςΗ τεχνοτροπία BELLA της Durostick αποτελεί μία μοναδική πρόταση διακόσμησης… Τολμήστε το! Το ισορροπημένο ήπιο ύφος της προσφέρει ζωογόνες νότες και δημιουργεί φόντο στην απόχρωση της σέπιας που κατακτά τον επισκέπτη και δημιουργεί εντυπώσεις. Αποτελεί ιδανική επιλογή για νεόδμητες κατοικίες και ειδοποιό διαφορά για εσωτερικές ανακαινίσεις.

 

 

 

 

 


TEMPO

τεχνοτροπίες πατητής τσιμεντοκονίαςΗ Durostick με την τεχνοτροπία TEMPO προτείνει μια ιδιαίτερη διακοσμητική καινοτομία. Καφέ- κόκκινα κύματα γλιστράνε επάνω στο λευκό φόντο και δημιουργούν τρισδιάστατα εφέ, μακριά από κάθε τι συνηθισμένο. Θυμηθείτε! Κάθε εφαρμογή δεν μπορεί να αναπαραχθεί απόλυτα με τον ίδιο τρόπο και αυτή της η ιδιαιτερότητα την κάνει μοναδική. Επιφάνεια με εξαιρετικό διακοσμητικό ενδιαφέρον, που ταιριάζει σε χώρους με άποψη και ιδιοκτήτες με φαντασία.

 

 

 

 


ARTISTICO

τεχνοτροπίες πατητής τσιμεντοκονίαςΗ τεχνοτροπία Artistico οδηγεί την παραδοσιακή πατητή τσιμεντοκονία σε νέα διακοσμητικά μονοπάτια. Δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθετες επιφάνειες και μεταμορφώνουν τους κοινούς εσωτερικούς χώρους σε σκηνικά τέχνης. Μετουσιώνει το καθιστικό ή/και τους χώρους αναμονής σε χώρους υψηλής αισθητικής κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

 

 

 

 

 


MAESTRO

τεχνοτροπίες πατητής τσιμεντοκονίαςΜια μοναδική πρόταση τεχνοτροπίας που μεταμορφώνει τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους μοναδικά. Τα επαναλαμβανόμενα επίπεδα οπτικής ανάγνωσης που προσφέρει η τεχνοτροπία Maestro αναδεικνύουν το χώρο και τα αντικείμενα και έπιπλα που τον πλαισιώνουν. Μία μοναδική διακοσμητική προσέγγιση για ιδιώτες και επαγγελματίες που θέλουν να “κερδίζουν” τους επισκέπτες τους με την πρώτη ματιά!

 

 

 

 

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο